Punt de llibre per La Biblioteca Torras i Bages

punt de llibre 2014 presenta el quart punt de llibre de la col·lecció iniciada amb motiu del seu aniversari

Coincidint amb la Festa Major de Vilafranca, la Biblioteca Torras i Bages torna a celebrar el seu aniversari, enguany el 80è, amb el quart lliurament de la col·lecció de punts de llibre on la il·lustració està relacionada amb algun motiu o indret de Vilafranca del Penedès o de la comarca.

Aquest any és Anna Mongay qui ha col·laborat en aquesta iniciativa (...)

L’Anna s’ha inspirat en els paisatges penedesencs per a ha realitzat un treball on la natura i les persones en són protagonistes. Una nena observa un arbre mentre descansa davant l’església de Santa Magdalena de Pontons, tot convidant a conèixer el nostre territori fent caminades. (...)

Acompanyant aquesta imatge, en el revers del punt, es dóna informació sobre l’obra que ha inspirat a l’artista de Pacs i que forma part de la nostra col·lecció local. Es tracta del llibre titulat L’Alt Penedès per camins i dreceres: 16 excursions a peu, de Joan Domènech, Gabriel Espuñes i Fèlix Masachs, publicat aquest any per Edicions i Propostes Culturals Andana. (...)

This entry was posted in Novetats, Novetats, Novetats, Novetats, Novetats, Novetats, Novetats, Novetats. Bookmark the permalink.

Leave a reply